ΚΛΕΙΣΙΜΟ
"ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ"

Γιαννακόπουλος: “Σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις για τον Βοτανικό – Δε με φοβίζει κάτι”!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι παρά το γεγονός πως από την κυβέρνηση υπήρχαν κάποια διαφορετικά δεδομένα, το θέμα του Βοτανικού προχωράει και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα υπάρξουν ευχάριστες ανακοινώσεις.

Γιαννακόπουλος:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι παρά το γεγονός πως από την κυβέρνηση υπήρχαν κάποια διαφορετικά δεδομένα, το θέμα του Βοτανικού προχωράει και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα υπάρξουν ευχάριστες ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Δ. Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Είναι στενάχωρο να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο και να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως το πρότζεκτ του PAO ALIVE είναι μονόδρομος. Μόνο με τον Βοτανικό θα αλλάξουν τα πράγματα. Σε ότι αφορά την διαδικασία για το γήπεδο δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα μου έλεγαν προεκλογικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο κύριος Πατούλης. Διαφοροποιήθηκαν κάπως τα όσα είχαμε συμφωνήσει με τον κύριο Μητσοτάκη και για αυτό τόσο καιρό είχαμε ησυχία. Με την βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των τραπεζών, ξεπεράστηκε αυτό το θέμα και θα έχουμε σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις. Μετά την Πρωτοχρονιά. Από κει και πέρα, το πρότζεκτ έχει θωρακιστεί νομικά και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Total_FootballGR (@total_footballgr)

Όσο για τη συμμετοχή του κόσμου στο πρότζεκτ του PAO ALIVE, τόνισε: «Από την συμμετοχή του κόσμου είμαι ικανοποιημένος. Αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπήρχαν δεδομένες εξελίξεις και δεν υπήρχε συμμετοχή από τους επιφανείς Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή του κόσμου μου δείχνει ότι θα πιάσουμε τον στόχο μας. Είναι θετική ένδειξη. Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε εκδηλώσεις στην Αυστραλία, στην Αμερική και θα έχουμε ραντεβού με επιφανείς Παναθηναϊκούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος δεν θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια».

Για το εάν ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να είναι συμμέτοχος: «Έχει δείξει πως δεν έχει διάθεση να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Όταν όλες οι προϋποθέσεις θα έχουν καλυφθεί θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε τις διαδικασίες για μεταβίβαση. Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί πιστεύω πως θα υπάρχει ευτυχής κατάληξη».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το εγχείρημα αυτό: «Είμαι πολύ αισιόδοξος και προχωράω με το σκεπτικό πως θα προχωρήσει το γήπεδο και το PAO Alive».

Για το πως αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενες πλευρές το  PAO Alive: «Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί σε αυτό το έργο. Όλοι έχουν να κερδίσουν από αυτό το έργο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτό το έργο. Όλος ο κόσμος θα μπορέσει να έρθει κοντά μας και να αγκαλιάσει το εγχείρημα του PAO Alive».

Για το αν υπήρξε σημαντική απόσταση με την κυβέρνηση: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό θέμα, αλλά από τη στιγμή που ξεπερνιέται δεν χρειάζεται να σταθούμε πίσω».

Για το πόσο δύσκολο είναι να ασχολείται κάποιος με τον ελληνικό αθλητισμό: «Σίγουρα είναι δύσκολο να ασχολείσαι με τον ελληνικό αθλητισμό. Ασχολούμαστε νυχθημερόν. Υπάρχουν και στιγμές ικανοποίησης. Όταν βλέπεις 20 χιλιάδες κόσμο να είναι ικανοποιημένος και να σου λέει ένα μπράβο είναι μια ικανοποίηση».

Για τον Ερασιτέχνη: «Ο πρώτος στόχος δεν ήταν μόνο η διάσωση αλλά και να τον φέρουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Υπάρχουν πολλά στελέχη στον Παναθηναϊκό που έχουν φτιάξει μια δομή που θα μπορέσει να υποστηρίξει το πλάνο. Υπάρχουν τμήματα που πηγαίνουν καλά. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ελπίζουμε να είναι ακούσουμε το σύνθημα πρωταθλητής σε όλα τα σπορ».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ: «Ο Ολυμπιακός επέλεξε το δικό του δρόμο, νομιζόντας ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στην Ελλάδα. Είδαμε μια ατμόσφαιρα στην Ευρωλίγκα που δεν μπορούμε να τη ζήσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όποτε ο Παναθηναϊκός έχανε έδινε συγχαρητήρια, αλλά ο Ολυμπιακός δεν αποδέχθηκε ποτέ ότι έχανε κι ότι υπάρχει και ήττα στο πρόγραμμα. Ο Παναθηναϊκός διαχρονικά είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό. Δε με απασχολεί ποιες είναι οι άλλες ομάδες. Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός και πώς θα τα πηγαίνει η ομάδα μου. Για να ανέβει ο Ολυμπιακός στην Α1 πρέπει να το κάνει από την Α2. Εμένα δεν μου καίγεται καρφί ποιες είναι οι άλλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει καλά”.

Για τον στόχο του Final Four: «Υπήρξαν κάποιες χρονιές που για ένα σουτ δεν πήγαμε, όπως στην πρώτη μου χρονιά, υπήρχαν άλλες που είχαμε πλεονέκτημα έδρας και παίξαμε με τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης. Ημασταν άτυχοι. Φέτος έχει γίνει μεγαλύτερη επένδυση και ελπίζουμε να φτάσουμε στο Final Four και ίσως να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για τη φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού: «Είναι ιδιαίτερη σεζόν από πολλές απόψεις. Έχουμε τη χαρά να έχουμε έναν προπονητή της αξίας του Ρικ Πιτίνο. Εχουμε κάνει μεγαλύτερη επένδυση, ίσως είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΚΑΕ, αν δεν προχωρήσει το εγχείρημα με το PAO Alive».

Για την περίπτωση μεταγραφικής ενίσχυσης: «Έχουμε κάνει μια μεγάλη επένδυση. Αν ζητήσει ο προπονητής μια ακόμα επένδυση, θα την κάνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...