ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζηγιοβάνης: «Φταίμε εμείς»

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο ματς με το Βόλο, Τάσος Χατζηγιοβάνης, υποστήριξε πως για την ισοπαλία με την ομάδα της Μαγνησίας αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πράσινοι.

Χατζηγιοβάνης: «Φταίμε εμείς»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του, για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά τη δουλειά που πρέπει να κάνουν στη συνέχεια.

Αρχικά είπε:

«Δεν πήραμε έναν βαθμό, αλλά χάσαμε δυο. Αυτό εννοείται. Για ένα ακόμα ματς δεν κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες, που το αξίζαμε, από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, αλλά προς στο τέλος χάσαμε λίγο έδαφος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Απλά για αυτό το αποτέλεσμα φταίμε εμείς, γιατί δε κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που κάνουμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχει πρόσθεσε:

«Δε νομίζω ότι είναι θέμα άγχους, για τον τρόπο που παίζουμε τα παιχνίδια και εμείς είμαστε απελευθερωμένοι. Όλοι οι παίκτες είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάνουμε. Πλέον πρέπει να κάνουμε πιο σκληρή δουλειά στην προπόνηση και πρέπει όλες τις ευκαιρίες που φτιάχνουμε να τις κάνουμε γκολ. Έπρεπε με αυτά που χάνουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις».

Τέλος μίλησε για το τρόπο που χτυπάει τα πέναλτι: «Δουλεύω στην προπόνηση κάθε μέρα. Διαβάζω τις κινήσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα, και συνεχίζω την καθημερινή μου δουλειά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.