ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αποφασισμένος και έτοιμος για όλα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την τοποθέτησή του στο OPEN έδειξε πως είναι έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι την υλοποίηση του οράματός του. Να δει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ.

«Υπάρχουν τμήματα που πηγαίνουν καλά. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ελπίζουμε να είναι ακούσουμε το σύνθημα πρωταθλητής σε όλα τα σπορ». Με αυτή τη φράση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περιέγραψε όλα όσα έχει πετύχει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός την τελευταία διετία, ωστόσο με όλη του την τοποθέτηση χθες το βράδυ στο OPEN TV έδειξε πως είναι αποφασισμένος. Και έτοιμος για όλα.

Έτοιμος για να επαναφέρει το μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης, αποφασισμένος για να φτιαχτεί το γήπεδο στον Βοτανικό, για να δει την ομάδα του ποδοσφαίρου και πάλι να πρωταγωνιστεί.

Δεν κρύφτηκε, δεν έταξε… λαγούς με πετραχήλια, αλλά ήταν ειλικρινής και αισιόδοξος. Δήλωσε ικανοποιημένος από την έως τώρα στήριξη του κόσμου στο εγχείρημα του PAO Alive, εξέφρασε τη φιλοδοξία του πως όταν το γηπεδικό θα μπει στον σωστό δρόμο θα εμφανιστούν και τα… μεγάλα πορτοφόλια επιφανών Παναθηναϊκών, έδειξε να σκέφτεται έντονα το ποδοσφαιρικό τμήμα και για ακόμα μια φορά δήλωσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος θα σταθεί αρωγός αν τελικά προχωρήσει ο Γιαννακόπουλος για την αγορά της ΠΑΕ, αφού υπενθύμισε πως ο νυν μεγαλομέτοχος έχει δηλώσει πως δε θέλει να ασχολείται άλλο.

Επιπλέον, έκανε γνωστή την πρόθεσή του για έξτρα ενίσχυση στο μπάσκετ αν χρειαστεί, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος όχι απλά να φτάσει την ομάδα στο Final Four, αλλά έως και την κατάκτηση της κούπας, μιας και αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτή.

Επιπλέον, ο Γιαννακόπουλος απέφυγε να πει ξεκάθαρα πως αν το PAO Alive δεν… τραβήξει, εκείνος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ναι μεν υπάρχει η δήλωση από τον περασμένο Ιούλιο, πλην όμως, όταν ρωτήθηκε χθες το βράδυ επέλεξε να δηλώσει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός μπροστά, με νέο γήπεδο και νέες συνθήκες, προκειμένου να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός στο ποδόσφαιρο.

Exit mobile version