ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το απογοητευτικό 4-5-4, το πρόβλημα στην επίθεση και η μάχη των πλέι οφ

Απολογισμός πρώτου γύρου, σύγκριση αριθμών και δεδομένα για τα πλέι οφ.

Το απογοητευτικό 4-5-4, το πρόβλημα στην επίθεση και η μάχη των πλέι οφ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και κάπως έτσι οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα για έναν πρώτο απολογισμό έχοντας φτάσει στα μισά του δρόμου της κανονικής διάρκειας του μαραθωνίου.

Ο Παναθηναικός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε στο Βόλο σε ένα ματς που δικαιούταν με βάση την εικόνα του πολύ περισσότερα από το τελικό 1-1. Οι πράσινοι πέταξαν στα σκουπίδια ένα… τσουβάλι ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι οι γηπεδούχοι σε μία από τις ελάχιστες επικίνδυνες καταστάσεις που δημοούργησαν, κέρδισαν το πέναλτι και κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.