ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ (19:00, COSMOTE SPORT 4, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Ήφαιστος και μετά… Γολγοθάς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ήφαιστο για τη 10η αγωνιστική, πριν μπει σε ένα πρόγραμμα... φωτιά.

Ήφαιστος και μετά... Γολγοθάς

Με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ήφαιστο (19:00, COSMOTE Sport 4) ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της Basket League.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Γιώργο Παπαγιάννη, που ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα και θα προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας, ενώ ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Άλλωστε από την Παρασκευή και το πολύ δύσκολο ματς με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» αρχίζει ένας πολύ δύσκολος μήνας για τους πρωταθλητές.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα αντιμετωπίζουν κατά σειρά Μπαρτσελόνα (εκτός 13/12), Φενέρμπαχτσε (εντός 17/12), Μακάμπι (εκτός 19/12), Ρεάλ (εντός 26/12), ΤΣΣΚΑ (εκτός 3/1) και Αρμάνι (εκτός 9/1) μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και το ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (εκτός 5/1).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.