ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Πρόταση Μαρινάκη σε Αλαφούζο για μεγάλο… μιντιακό όνομα

Ποιον θέλει να πάρει το... MEGA από τον ΣΚΑΪ.

Πρόταση Μαρινάκη σε Αλαφούζο για μεγάλο... μιντιακό όνομα

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αποτελούν «δυνατό χαρτί» για τα κανάλια και προς το παρόν περιμένουμε να τους δούμε στον ΣΚΑΙ αλλά αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής εξαιτίας κάποιων αναβολών που έχει προκαλέσει το Big Brother.

Σύμφωνα με το nassosblog, ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχτεί προτασούλες από το κανάλι MEGA αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο που έχει υπογράψει στον ΣΚΑΙ.

H αλήθεια είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άνθρωποι του έχουν προσεγγίσει πολύ κόσμο για να μπορέσουν να στήσουν εκπομπές και να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι αντάξιο να κονταροχτυπηθεί με τα υπόλοιπα κανάλια.

Περιμένουμε το 2020 για να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί!

Πηγή: eretikos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE