ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ποντάρισμα σε Στουτγκάρδη και Άαλμποργκ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ποντάρισμα σε Στουτγκάρδη και Άαλμποργκ!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (09/12) είναι πιο… χαλαρό από το Σαββατοκύριακο. Όμως, δεν παύει να κρύβει αξιόλογα σημεία. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Η προσοχή μας εστιάζει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και στην πρώτη της Δανίας. Θα ασχοληθούμε λοιπόν με δύο παιχνίδια, που βγάζουν επιλογές. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως οι championsbet προσφορές*. Ας δούμε τις αναλύσεις μας!

Αξιόπιστη εντός έδρας η Στουτγκάρδη

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας. Συγκεκριμένα, σήμερα ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το ματς της Στουτγκάρδης με τη Νυρεμβέργη μας προσφέρει σημείο.

Η Στουτγκάρδη δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της. Χωρίς αμφιβολία, διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο. Παρόλα αυτά, ειδικά η αδυναμία της στα εκτός έδρας παιχνίδια, της στοιχίζει. Από την άλλη βέβαια, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται σε μεγάλο βαθμό το γήπεδό τους. Αποκτούν άλλη δυναμική μπροστά στον κόσμο τους και συνήθως κερδίζουν, εύκολα ή δύσκολα. Στόχος τους είναι η άνοδος στην Bundesliga και για να τον πετύχουν οφείλουν να παίρνουν τα ματς σαν το σημερινό. Η έδρα πρέπει να παραμείνει… δύναμη για τη Στουτγκάρδη, ώστε να βρει τον εαυτό της και μακριά από το «σπίτι» της. Δικαιολογημένα πάντως είναι το φαβορί απόψε, αφού διαθέτει καλύτερο ρόστερ.

Από την άλλη, η Νυρεμβέργη εντοπίζεται στην 16η θέση της βαθμολογίας. Αν συνεχίσει έτσι, φαίνεται ότι θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Επιθετικά δεν είναι τόσο κακή, ωστόσο τα αμυντικά της προβλήματα δεν κρύβονται. Δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, και αυτό έχει ως συνέπεια να χάνει διαρκώς πόντους. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Βέχεν. Αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγώνες, ενώ για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν βρήκε δίχτυα! Σήμερα, δοκιμάζεται σε ένα δύσκολο γήπεδο και με βάση την πρόσφατη εικόνα της, δεν έχει πολλές ελπίδες.

Φαβορί υπάρχει στο σημερινό ματς και δεν είναι άλλη από τους γηπεδούχους. Είναι καλύτερη ομάδα, και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν, και γιατί όχι εύκολα. Πάμε με την Στουτγκάρδη -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Στουτγκάρδης με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.10.

Μπορεί να… αποδράσει η Άαλμποργκ

Από τη Γερμανία πάμε στη Δανία, και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Για την 19η αγωνιστική της διοργάνωσης, η Οντένσε φιλοξενεί σήμερα την Άαλμποργκ. Το ματς είναι αμφίρροπο, αλλά εμείς… γέρνουμε προς μία μεριά.

Η Οντένσε δεν είναι σε καλό «φεγγάρι», όπως δείχνουν και τα τελευταία αποτελέσματά της. Ειδικότερα, μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, χάνοντας έδαφος στη βαθμολογία. Την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε με 2-1 από τη Χόρσενς, εκτός έδρας. Η άμυνά της… μπάζει, ενώ επιθετικά δεν εντυπωσιάζει. Κάπως έτσι, έχει υποχωρήσει πλέον στην έβδομη θέση της κατάταξης, με 26 πόντους. Το χειρότερο είναι, πως δεν δείχνει ικανή να σηκώσει κεφάλι, τουλάχιστον άμεσα. Απόψε, έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη αντίπαλο. Η Οντένσε, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα της, δεν φαίνεται να έχει το πάνω χέρι για τη νίκη.

Η Άαλμποργκ με τη σειρά της, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Στα τελευταία επτά παιχνίδια, έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες. Έχει φτάσει στην πέμπτη θέση με 27 βαθμούς. Είναι δηλαδή στο +1 από την Οντένσε, και στο -5 από την τρίτη Άαρχους. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ένα σύνολο που δεν λυγίζει εύκολα. Την περασμένη εβδομάδα, «κόλλησαν» στο 1-1 με τη Χόμπρο. Ωστόσο, κατάφεραν να μη χάσουν. Είναι μια δεμένη και πειθαρχημένη ομάδα, ικανή να βάλει δύσκολα στη σημερινή της αντίπαλο. Και στοιχηματικά, έχει αξία να ποντάρει κανείς υπέρ της φιλοξενούμενης.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Η… κατρακύλα της Οντένσε όμως, μας οδηγεί στην Άαλμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή φόρμα και θα τους εμπιστευτούμε. Επιλέγουμε 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.04.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE