ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτο ξύλο σε ντέρμπι της Ligue 1 στην Αγγλία (vid)

Από επεισόδια στιγματίστηκε το μεγάλο ντέρμπι της League 1 ανάμεσα στη Μπλάκπουλ και τη Φλίτγουντ.

Απίστευτο ξύλο σε ντέρμπι της Ligue 1 στην Αγγλία (vid)

Εικόνες απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Μπλάκπουλ με τη Φλίτγουντ για την αγγλική League 1.

Όλα ξεκίνησαν από την εισβολή ενός οπαδού των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του β’ μέρους ώστε να πλησιάσει στην εξέδρα των φιλοξενούμενων και να τους πικάρει. Δυο εξ αυτών, όμως, αποφάσισαν να… απαντήσουν στις προκλήσεις και με τη σειρά τους εισέβαλαν εντός του γηπέδου για να τα… πουν ένα χεράκι με τον οπαδό της Μπλάκπουλ.

Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, μερικές στιγμές αργότερα, οι τρεις τους έδωσαν το έναυσμα για μια γενικευμένη σύρραξη. Γρήγορα, ο αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τους οπαδούς εκατέρωθεν να πιάνονται στα χέρια και να προκαλούνται συγκρούσεις.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=LFJ6BxeTFlc&feature=emb_title

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...