ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο : «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού»

Ο Ρικ Πιτίνο δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στη σημερινή αναμέτρηση.

Πιτίνο : «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρικ Πιτίνο:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ένα από τα πιο δύσκολα που έχω συναντήσει στην καριέρα μου. Και το βασικό ζητούμενο απόψε ήταν να πάρουμε την νίκη και να μην έχουμε τραυματισμούς. Και αυτό έγινε.

Απόψε παίξαμε καλύτερα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κόντρα στον Ολυμπιακό είχαμε κάποιες καλές στιγμές και αυτό γιατί οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ. Απόψε στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια καλά πράγματα. Τους αφήσαμε στους 7 πόντους στο ένας εναντίον εντός, στο μηδέν στο ποστ απ παιχνίδι, από το πιν εκτ ρολ δεχθήκαμε μόλις δύο πόντους. Αλλά η συγκομιδή που είχαμε εμείς ήταν η πιο φτωχή στα 47 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας. Πάντως είναι ξεκάθαρο πως και απόψε είχαμε κίνητρο. Αποφασίσαμε να ξεκουράσουμε και τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη, ενώ ο Τζόνσον πήρε 38 λεπτά που είναι μεγάλος αριθμός. Ο Νικ έπαιξε λίγο και ο Ράις ήταν και πάλι εξαιρετικός. Μακάρι και οι υπόλοιποι να παίξουν στο επίπεδό του».

Αναφορικά με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας, ο 67χρονος κόουτς ανέφερε: «Είμαι εδώ 10 ημέρες και σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Το καλό είναι ότι κερδίζουμε και έχουμε πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Δεν είμαστε καλοί στο φυσικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα που μας δίνουν λύσεις. Απόψε κάναμε 20 λάθη που είναι πάρα πολλά. Δεν είμαστε επιβλητικοί στο παιχνίδι μας, αλλά κάποιοι ξέρουν να κάνουν καλά τα βασικά του αθλήματος και αυτό είναι πολύ καλό. Και το καλύτερο είναι ότι όσο βελτιωνόμαστε κερδίζουμε…».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...