ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Champions League και Eurocup!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Επιλογές από Champions League και Eurocup!

Σήμερα Τρίτη (10/12) επιστρέφει το Champions League με την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η winmasters. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Παραπατά η Νάπολι

Στις 19:55, στο Σαν Πάολο, η Νάπολι υποδέχεται την Γκενκ για τον 5ο όμιλο.

Οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται στην 2η θέση με συγκομιδή 9 βαθμών και σήμερα εξασφαλίζουν την πρόκριση σίγουρα με ισοπαλία, αλλά ακόμη και σε περίπτωση ήττας, αν την ίδια ώρα η Σάλτσμπουργκ δεν κερδίσει τη Λίβερπουλ.

Σε άσχημη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η ομάδα του Αντσελότι, μετρά 9 παιχνίδια δίχως νίκη (0-7-2)! Το Σάββατο “σκόνταψε” και στο Ούντινε (1-1), ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Μπολόνια. Στην τελευταία της εμφάνιση για το θεσμό του Champions League απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Άνφιλντ, ενώ ισόπαλη είχε μείνει και στην έδρα της Γκενκ (0-0) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Η Γκενκ σταμάτησε τον κατήφορό της το Σάββατο με το διπλό επί της Σερκλ Μπριζ. Πανηγύρισε νίκη μετά από δύο ισοπαλίες και έξι ήττες! Στον 5ο όμιλο έχει μόλις έναν πόντο από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νάπολι.

Η Νάπολι δεν είναι καλά και το γεγονός πως δεν καίγεται για τη νίκη μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν θα μπει με ορμή στον αγώνα. Η Γκενκ θα παίξει για το γόητρο και μπορεί να αποδειχθεί ανταγωνιστική. Επιλογή μας είναι η Γκενκ με (+1) Ασιατικό χάντικαπ στο ημίχρονο, σε απόδοση 1.83. Σε περίπτωση που η Νάπολι προηγείται με 1 γκολ διαφορά στην ανάπαυλα, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Με Ντεπάι για την πρόκριση

Στις 22:00, στο Parc Olympique Lyonnais, η Λυών φιλοξενεί τη Λειψία για τον 7ο όμιλο.

Οι Γάλλοι αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές και προέρχονται από το εντυπωσιακό 0-4 στην έδρα της Νιμ. Ο Ντεπάι επέστρεψε και ανεβάζει επίπεδο την επίθεση της ομάδας, σκόραρε δις την Παρασκευή! Στον όμιλο η Λυών μετρά 7 ποντους και είναι ισόβαθμη με τη Ζενίτ, που αγωνίζεται στην έδρα της Μπενφίκα. Στον πιο πρόσφατο αγώνα της ηττήθηκε στην Αγία Πετρούπολη και σήμερα χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ρώσους για να δώσει το παρών στους “16” του θεσμού.

Η Λειψία “πετάει” τον τελευταίο 1μιση μήνα με έξι νίκες και μία ισοπαλία! Για την 5η αγωνιστική του ομίλου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 την Μπενφίκα με γκολ του Φόρσμπεργκ στο 90’ και το 95’ και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το Σάββατο επικράτησε άνετα της Χόφενχάιμ με 3-1 και παραμένει στη 2η θέση της Μπουντεσλιγκα.

Στον μεταξύ τους αγώνα στη Γερμανία, η Λυών είχε περάσει εντυπωσιακά με 0-2 από τη Λειψία και έδειξε πως ματσάρει καλά με την ομάδα του Νάγκελσμαν. Μεγαλύτερο το βαθμολογικό κίνητρο των Γάλλων, που είναι άλλη ομάδα με τον Ντεπάι στην 11αδα. Επιλογή μας ο άσος (DNB) σε απόδοση 1.90. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Υψηλό τέμπο!

Στις 21:00, η Λιμόζ υποδέχεται τη Βενέτσια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο Eurocup.

Οι Γάλλοι είναι ουραγοί στον όμιλο με ρεκόρ 2-6 και προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Κουμπάν (77-92) για το θεσμό. Με παρόμοιο σκορ είχαν ηττηθεί και την προηγούμενη αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Βιλνιους από τη Ρίτας (92-78).

Η Βενέτσια από την άλλη είναι πρωτοπόρος με ρεκόρ 6-2 και στον τελευταίο της αγώνα στη διοργάνωση πέρασε από την Προύσα με 73-80.

Η Λιμόζ θα παίξει τα ρέστα της, θα ρισκάρει επιθετικά και συνηθίζει να δίνει υψηλό τέμπο στα παιχνίδια της. Η Βενέτσια έχει προκριθεί στην επόμενη φάση και δεν θα ξοδέψει πολύ ενέργεια στην άμυνα. Επιλογή μας το Over 155.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...