Άφησε… σημάδια η απουσία του Γκίας Ζαχίντ το προηγούμενο διάστημα. Και θα είναι ευχής έργον για τον Γιώργο Δώνη να τον έχει στα τρία ματς που απομένουν για το κλείσιμο του 2019, με Λαμία, ΟΦΗ και Άρη.

Ο Νορβηγός χαφ δίνει μια διαφορετική νοοτροπία στον Παναθηναϊκό. Και του προσφέρει λύσεις τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο. Για παράδειγμα, απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, η απουσία του φάνηκε πολύ στη δημιουργία.

Κόντρα στον Βόλο την Κυριακή, πιθανότατα να είχε τελειώσει καλά μια φάση και να είχε χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε πως μαζί με Μακέντα και Χατζηγιοβάνη έχουν από τρία γκολ, αλλά ο Ζαχίντ δεν έχει σκοράρει με πέναλτι. Είναι, δηλαδή, πρώτος σκόρερ της ομάδας σε κανονική ροή αγώνα.

Για τον Ζαχίντ έχουμε αναφέρει πολλές φορές πόσο κομβικός είναι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ευλογία όταν βρίσκεται στην ενδεκάδα, μεγάλο πρόβλημα όταν λείπει. Που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να τον κρατήσει.

Και εδώ μπαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το μέλλον όλης της ομάδας. Μπορεί να… χτίσει γύρω από έναν παίκτη που κατά πάσα πιθανότητα θα του φύγει. Μπορεί να μάθει να ζει χωρίς αυτόν; Ίσως είναι και μια απάντηση για το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου