ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στην ιδιωτική κλινική «Υγεία», ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Η τελευταία φορά που συνεργάτες και φίλοι του ήρθαν σε επαφή μαζί του ήταν η 10η Οκτωβρίου.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Οι μόνοι που έχουν άμεση επαφή με τον επιχειρηματία είναι η κόρη του, Μαρία, ο σύζυγός της, Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, και τρία στελέχη της εταιρείας DEMCO.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 212.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελική πράξη της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, η οποία ολοκληρώθηκε προ ημερών, πραγματοποιήθηκε από τη θυγατέρα του επιχειρηματία, η οποία και κατείχε στο όνομά της τις μετοχές. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κόρη του επιχειρηματία Μαρία κατείχε το 49,9% των μετοχών.

Από την πώλησή τους η οικογένεια εισέπραξε περίπου 4,45 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα χρήματα, περίπου 3 εκατ. ευρώ θα δοθούν σε παλιό μέτοχο του ALPHA με τον οποίο ο Κοντομηνάς είχε δικαστικές εκκρεμότητες, ενώ ακόμα 1 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για άλλες υποχρεώσεις.

Πηγή: lawandorder.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...