ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Υπέροχη κίνηση: 300 εισιτήρια σε ανέργους για κάθε εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά σε μια αξιέπαινη κίνηση και μοιράζει δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Υπέροχη κίνηση: 300 εισιτήρια σε ανέργους για κάθε εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού

Αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει το πρόγραμμα «Παναθηναϊκός για όλους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό των ανέργων φιλάθλων και ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Παναθηναϊκός για όλους»!

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Λαμία το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, η ΠΑΕ θα διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ 300 εισιτήρια σε ανέργους!

Η διαδικασία για να πάρει ένας άνεργος φίλαθλος το δωρεάν εισιτήριο είναι η εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα στέλνουν το αίτημα τους στο mail [email protected]με τίτλο θέματος ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, επισυνάπτοντας ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το έντυπο «Αποδεικτικό Ανανέωσης Δελτίου Ανεργίας» ή «Βεβαίωση Χρόνου Ανεργίας». Τα συγκεκριμένα έντυπα είναι απαραίτητα διότι αναγράφουν τη διάρκεια ισχύς της κάρτας ανεργίας αλλά και τα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για την έκδοση κάθε εισιτηρίου. Τα αιτήματα μπορούν να αποστέλλονται μέχρι και την τελευταία εργάσιμη ημέρα, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα δωρεάν εισιτήριο.

Από τη στιγμή που τα στοιχεία του mail θα είναι επαρκή και εφόσον δεν έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος αριθμός των 300 εισιτηρίων ανά αγώνα, η ΠΑΕ θα αποστέλλει ηλεκτρονικά μέσω mail το δωρεάν εισιτήριο.

Σημειώνεται ότι τα εκδοτήρια δεν είναι διαθέσιμα ούτε για την υποβολή σχετικών αιτημάτων από ανέργους φιλάθλους ούτε για την παραλαβή των δωρεάν εισιτηρίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...