ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι εξελίξεις με τον Βοτανικό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για ευχάριστες ανακοινώσεις στο θέμα του Βοτανικού μετά τις γιορτές.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για ευχάριστες ανακοινώσεις στο θέμα του Βοτανικού μετά τις γιορτές.

Καταλαβαίνει κανείς ότι το θέμα της διπλής ανάπλασης και του γηπεδικού για το τριφύλλι είναι και το πλέον σημαντικό για την αλλαγή σελίδας στον Σύλλογο και την αναγέννησή του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνεργασίας με τον Δήμο Αθηναίων, προσπαθεί για την οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα για τους πράσινους και φαίνεται ότι βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ στο να έχουμε, επιτέλους, ευχάριστα νέα για τον Βοτανικό και τον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ είναι αφοσιωμένοι σε δυο “μέτωπα”. Το πρώτο έχει να κάνει με τη νομική πλευρά του πρότζεκτ και αφορά τη θωράκιση της διπλής ανάπλασης, αφού θα πειραχθεί το ΠΔ. Κι αυτό διότι το κλειστό για το μπάσκετ δε θα πάει, τελικά, σε όμορο, όπως, αρχικά, τόνισε ο κ. Μπακογιάννης, αλλά στο υπάρχον της διπλής ανάπλασης. Τα νομικά επιτελεία Παναθηναϊκού και Δήμου δουλεύουν πάνω σε αυτό, προκειμένου και η παραμικρή λεπτομέρεια να είναι τελειωμένη και να μην υπάρξουν προβλήματα. Κι όλα δείχνουν ότι δε θα υπάρξουν…

Το δεύτερο και πιο ουσιαστικό έχει να κάνει με τη χρηματοδότηση. Εδώ και καιρό γίνονται επαφές με τράπεζες και μεγάλες εταιρίες, προκειμένου να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος και να προχωρήσει το θέμα, παρά το γεγονός ότι η νέα κυβέρνηση είχε αμφιβολίες για όλο αυτό, ενώ πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Βοτανικός έχει κολλήσει λόγω μη χρηματοδότησης. Μετά και τα λεγόμενα του κ. Γιαννακόπουλου, φαίνεται ότι κι αυτό το εμπόδιο ξεπερνιέται και σύντομα θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις για το επόμενο βήμα για τον Βοτανικό.

Exit mobile version