ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην έξοδο και ο Φάουστο

Ο Παναθηναϊκός θέλει να λύσει τη συνεργασία του με τον Φάουστο, ο οποίος ακολουθεί τον δρόμο του Γιοάν Μολό.

Ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο ως μια έξτρα λύση για τα χαφ της ομάδας, με τον Παναθηναϊκό να αναζητεί έναν μέσο για να κλείσει τις μεταγραφές του. Αγωνίστηκε περίπου ένα μήνα μετά την έλευσή του, αλλά δείχνει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και να βοηθήσει. Ως εκ τούτου, οι πράσινοι δε σκοπεύουν να δώσουν πολλές ευκαιρίες ακόμα στον Φάουστο Τιένθα.

Ο Ισπανός είναι από τους παίκτες που ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποδεσμεύσει τον Ιανουάριο. Ιδανικό σενάριο; Να βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει και να λυθεί η συνεργασία το ίδιο… αθόρυβα με τότε που υπεγράφη συμφωνία.

Ο Φάουστο αναμένεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Γιοάν Μολό, ο οποίος επίσης είναι κοντά στην έξοδο. Αρκεί να βρεθεί και για εκείνον ένας σύλλογος που θα τον εμπιστευτεί. Ήδη ο ατζέντης του αναζητεί προτάσεις, κυρίως στη Γαλλία.

Διαφορετικά φαίνεται να είναι πλέον τα δεδομένα για τον Ούφε Μπεκ, ο οποίος έχει βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και είναι πιθανό να πάρει ευκαιρίες έως το καλοκαίρι και να γίνει επαναξιολόγηση.

Exit mobile version