ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Κορωπί ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα πήγε στο Κορωπί για να... σηκώσει μανίκια από την πρώτη μέρα μόνιμης εγκατάστασής του στην Αθήνα.

Στο Κορωπί ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα πήγε στο Κορωπί για να… σηκώσει μανίκια από την πρώτη μέρα μόνιμης εγκατάστασής του στην Αθήνα.

Ο Καταλανός έφτασε χθες το βράδυ στη χώρα μας και σήμερα από το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση του “τριφυλλιού”, αλλά και να αρχίσει δουλειά.

Ο Ρόκα θα μιλήσει με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά και τα θέματα των ανανεώσεων, ενώ θα έχει συνεργασία και με τους Λεωνίδα Μπουτσικάρη και Κώστα Κωνστάντο. Επίσης, είναι πιθανό σήμερα να κάνει κουβέντα και με τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών, Βαγγέλη Σάμιο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...