ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Κίκο Μακέντα μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βόλο και ως επιθετικός ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που με βάση την αποδοσή του δικαιούταν.

Μακέντα: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Κίκο Μακέντα μίλησε στο SDNA μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βόλο και ως επιθετικός ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που με βάση την αποδοσή του δικαιούταν.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ