ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πιο πιθανό από ποτέ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Βοτανικό και το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ σε υλοποίησή του.

Πιο πιθανό από ποτέ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Βοτανικό και το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ σε υλοποίησή του.

Την στιγμή, που ο Παναθηναϊκός συνεχίζει και ταλαιπωρείται με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα πληρώνοντας τις μεταγραφικές αστοχίες του καλοκαιριού το μυαλό όλων των φίλων της ομάδας είναι τι θα γίνει με την προσπάθεια, που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το Pao Alive και την κατασκευή νέου γηπέδου στο Βοτανικό.

Ο ίδιος βγήκε πριν λίγες ημέρες στο OPEN και μίλησε για το θέμα. Τόνισε, ότι το θέμα του γηπέδου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ότι ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης τηρεί, όσα είχε πει και πριν τις εκλογές, όπως και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης. Είπε ακόμα, ότι μόνο με την κυβέρνηση φάνηκε να υπάρχει ένα κόλλημα, το οποίο ξεπερνιέται. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό σημείο των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που υποστήριξε ότι ίσως και μέσα στις γιορτές να υπάρχουν ανακοινώσεις. Ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα ρωτάει να μάθει τα νέα, για το γήπεδο και αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπει στο ποδόσφαιρο. Όλα εξαρτώνται από το γήπεδο στο Βοτανικό.

Αν πέσουν οι υπογραφές, αν ξεπεραστούν και οι τελευταίες δυσκολίες τότε θα έχει γίνει το μεγάλο βήμα. Το μεγαλύτερο. Διότι στη συνέχεια σίγουρα θα υπάρξει κινητοποίηση και από γερά πορτοφόλια, για να μπουν στο εγχείρημα και να βοηθήσουν οικονομικά. Όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει χορτάσει από θα και από υποσχέσεις στο θέμα του γηπέδου.

Πριν από 13 χρόνια είχε ακούσει ο κόσμος, ότι το 2008 στα 100 χρόνια από την ίδρυση του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός θα έχει μπει στο νέο του σπίτι. Εχουμε φθάσει στο 2019 και ακόμα περιμένουμε… Οπότε είναι λογικό να υπάρχει δυσπιστία στον κόσμο . Και φυσικά ο κόσμος θέλει πλέον έργα και όχι λόγια. Αυτός είναι και ο λόγος, που όλο αυτό το διάστημα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, για τις επαφές, που έχουν γίνει για το γήπεδο. Για σεβασμό προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Το θέμα του γηπέδου είναι πολύ λεπτό και εγώ πάντα θα έχω αμφιβολίες, για το αν θα γίνει μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να δω, ότι αρχίζουν τα έργα . Δύο πράγματα θα πω. Οσον αφορά τη νομική θωράκιση του έργου για να περάσει και από το ΣτΕ φαίνετα, ότι όλα πάνε καλά. Οσον αφορά την χρηματοδότηση, υπήρχε ένα θέμα, το οποίο ξεπερνιέται.

Πιστεύω, ότι είναι πιο κοντά από ποτέ ο Παναθηναϊκός από το αίσιο τέλος στο θέμα του γηπέδου. Το αν θα φθάσουμε στο τέλος, η πάλι κολλήσει κάπου δεν μπορώ να το ξέρω. Απλά τόσο κοντά δεν είχε φθάσει ποτέ το θέμα. Περιμένουμε τις εξελίξεις το επόμενο δίμηνο και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, διότι χωρίς γήπεδο δικό του ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να γίνει και πάλι κυρίαρχος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...