ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΚΙΑΣ ΖΑΧΙΝΤ

Η επιστροφή του ηγέτη

Ο Γκίας Ζαχίντ ετοιμάζεται για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και να τον επαναφέρει στις νίκες.

Η επιστροφή του ηγέτη

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά ο Γκίας Ζαχίντ από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ταλαιπωρήθηκε και ο Παναθηναϊκός από την απουσία του.

Δεν ήταν το ίδιο παραγωγικός σε σχέση με αυτό που είναι όταν έχει τον Νορβηγό μέσα. Δεν ήταν το ίδιο ουσιαστικός. Ακόμα και στην εκτέλεση, έλειψαν τα γκολ του Ζαχίντ, ο οποίος μην ξεχνάμε πως είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας σε ροή αγώνα. Έχει σημειώσει τρία γκολ, αλλά κανένα με πέναλτι. Σε αντίθεση με Μακέντα και Χατζηγιοβάνη, που επίσης έχουν από τρία έχοντας σκοράρει από την άσπρη βούλα.

Ο Ζαχίντ έχει φουλάρει στις τελευταίες προπονήσεις, αισθάνεται καλά και ανυπόμονος να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα. Σε μια συγκυρία, μάλιστα, κομβική, αφού ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία σερί ματς σε μια εβδομάδα με Λαμία, ΟΦΗ και Άρη. Και θέλει όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή για να κλείσει τη χρονιά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δώνης υπολογίζει κανονικά στον Νορβηγό μέσο και εκείνος αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Λαμία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.