ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Οι διαιτητές του Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός

Δείτε ποιοι θα σφυρίξουν αύριο στη Βαρκελώνη.

Οι διαιτητές του Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο Παρασκευή (13/12, 22:00) τη Μπαρτσελόνα για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει την αναμέτρηση στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», με αυτούς να είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), ο Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Σέρβος θα βρίσκεται σε παιχνίδι των «πράσινων» για τη φετινή σεζόν, ενώ πέρσι ήταν στις νίκες με ΤΣΣΚΑ, Χίμκι και Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, αλλά και στην ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μόγκουλκοτς ήταν στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα για την πρώτη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ και ο τρίτος που δεν έχει βρεθεί στον… δρόμο του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην ήττα πέρυσι από την Μπάγερν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...