ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τεράστια διάκριση για Φριντέτ: Στο Τοπ10 των κορυφαίων της δεκαετίας στο NCAA από το ESPN (vid)

Ο Τζίμερ Φριντέτ βλέπει τις ατομικές του διακρίσεις να αυξάνονται. Ο λόγος; Η έφεση στο σκοράρισμα.

Τεράστια διάκριση για Φριντέτ: Στο Τοπ10 των κορυφαίων της δεκαετίας στο NCAA από το ESPN (vid)

Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που έχουν πατήσει το πόδι τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ένα… κίλερ, που βλέπει το αντίπαλο καλάθι σαν βαρέλι. Ο Τζίμερ Φριντέτ μπορεί να συστήνεται φέτος στο ευρωπαϊκό κοινό, αλλά στο αμερικάνικο τον ξέρουν από πολύ μικρή ηλικία.

Ο σπουδαίος Κέβιν Ντουράντ τον είχε αποκαλέσει ως τον κορυφαίο σκόρερ στον κόσμο. Ακόμα και ο Μπάρακ Ομπάμα τον είχε χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο σκόρερ της Αμερικής.

Πλέον, ακόμα μία διάκριση έρχεται να μπει δίπλα στο όνομα του σταρ του Παναθηναϊκού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρομερό του σουτ, τα αμέτρητα ρεκόρ, οι μέσοι όροι του (28,9 όταν αποφοίτησε) δεν μπορούσαν να παραλειφθούν από το ESPN που τον τοποθέτησε στο Τοπ10 με άλλα μεγάλα ονόματα που είτε κατέκτησαν τον τίτλο, είτε εντυπωσίασαν παίζοντας το πολύ μία χρονιά στο NCAA.

Όπως για παράδειγμα ο Άντονι Ντέιβις με το Κεντάκι, ο Ζάιον Ουίλιαμσον με το Ντιούκ και ο Τρέι Γιανγκ στην Οκλαχόμα. Κι οι τρεις τους συμπεριλήφθηκαν στους δέκα καλύτερους δίπλα στον Φρεντέτ, τον “παλιότερο” από όλους στη λίστα.

Δείτε το πλήρες αφιέρωμα από το ESPN που το ετοίμασε με την ευκαιρία της δύσης αυτής της δεκαετίας…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.