Ποδόσφαιρο

Ξεκάθαρος ο Ρόκα για τους “φευγάτους”

Ο Τσάβι Ρόκα έχει αρχίσει επαφές με ατζέντηδες, έχοντας ως προτεραιότητα να βρεθεί λύση με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει αρχίσει επαφές με ατζέντηδες, έχοντας ως προτεραιότητα να βρεθεί λύση με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, εκτός από το κομμάτι των μεταγραφών (αμυντικός χαφ και εξτρέμ παραμένουν οι προτεραιότητες όπως έχουμε γράψει από τις 3/12), έχει μπροστά του και το δύσκολο έργο των αποδεσμεύσεων, σε συνεργασία πάντα με τα στελέχη της πράσινης ΠΑΕ που βρίσκονται περισσότερο καιρό στην ομάδα και ξέρουν περισσότερο την ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης.

Κατ’ αρχάς, σε ό, τι έχει να κάνει με το μεγάλο “αγκάθι” που ακούσει στο όνομα “Άντονι Μουνιέ”, δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη. Ο Παναθηναϊκός αναζητά ομάδα για τον Γάλλο, προκειμένου να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα, τη στιγμή, μάλιστα, που ο Μουνιέ δε δείχνει και ιδιαίτερα… δραστήριος για να βρει την επόμενή του ποδοσφαιρική “στέγη”.

Ο Ρόκα στις επαφές που έχει κάνει με τους ατζέντηδες, έχει ζητήσει ομάδες για τον Μουνιέ, αλλά μέχρι τώρα… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Από εκεί και πέρα, ο Καταλανός είναι ξεκάθαρος.

“Βρείτε μου κάτι για Μολό και Μπεκ”, είναι το μήνυμά του. Ο πρώτος μετράει μέρες, ενώ και για τον Δανό τα πράγματα δεν είναι καλά. Οι πολλοί του τραυματισμοί είναι ένα μεγάλο εμπόδιο και γι αυτό αν βρεθεί ομάδα γι’ αυτόν, ο Παναθηναϊκός θα τον αποδεσμεύσει.

Exit mobile version