ΚΛΕΙΣΙΜΟ
(22:00. NOVASPORTS 1, LIVE: PANATHINAIKOS24.GR)

Με το… ηθικό στα ύψη απέναντι στη Μπαρτσελόνα

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με υψηλό ηθικό και με στόχο να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Με το... ηθικό στα ύψη απέναντι στη Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Ισπανία και  μετράει αντίστροφα για την μεγάλη αποψινή αναμέτρηση στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Οι «πράσινοι» έχουν φτάσει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας με τον… αέρα του 4/4, αλλά και την… φόρα της μεγάλης του νίκη επί του Ολυμπιακού.

Από την άλλη πλευρά, οι Καταλανοί έδειξαν αντίδραση μετά την συντριβή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, νικώντας την Χίμκι εκτός έδρας.

Το τριφύλλι απέναντι σ΄ έναν ιδιαίτερα δύσκολο αντίπαλο θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.735 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...