ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτό τον λόγο έχει ο Ράις για να εκδικηθεί την Μπαρτσελόνα!

Ο Ταϊρίς Ράις επιστρέφει στη Βαρκελώνη ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα (13/12, 22:00) και ως παίκτης του Παναθηναϊκού έχει μεγάλο κίνητρο για να... εκδικηθεί τους «μπλαουγκράνα».

Αυτό τον λόγο έχει ο Ράις για να εκδικηθεί την Μπαρτσελόνα!

Το καλοκαίρι του 2016 ο Ταϊρίς Ράις αποφάσισε να πάει στην Μπαρτσελόνα έχοντας ως στόχο να φέρει επιτυχίες και τίτλους στη Βαρκελώνη. Οι «μπλαουγκράνα» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο τους έκαναν το πρώτο… all in τους και απέκτησαν έναν πλέι μέικερ που δυο χρόνια νωρίτερα είχε βγει MVP του Final Four της Euroleague και στη συνέχεια είχε ξεχωρίσει με τη Χίμκι στο Eurocup. Για να τον κάνει δικό της η «Μπάρτσα» πλήρωσε 1 εκατομμύριο δολάρια στη ρωσική ομάδα και «έσπασε» το συμβόλαιο ύψους 7,9 εκατ. δολ. για τρία χρόνια, που είχε υπογράψει ο Ράις μαζί της.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.