ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωτοπόρος και πάλι ο Παναθηναϊκός: Φτιάχνει τμήμα ΑμεΑ στο πινγκ – πονγκ

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος γι΄ άλλη μία φορά, μιας και ιδρύει τμήμα ΑμεΑ στο πινγκ - πονγκ

Πρωτοπόρος και πάλι ο Παναθηναϊκός: Φτιάχνει τμήμα ΑμεΑ στο πινγκ - πονγκ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: 

«Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσφορά του στον αθλητισμό ΑμεΑ της Ελλάδας και στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλητισμού ατόμων με αναπηρίες ανακοινώνει την δημιουργία τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης .

Έπειτα από τα τμήματα μπάσκετ με αμαξίδιο, ξιφασκία με αμαξίδιο, σκοποβολή ΑμεΑ, κολύμβηση ΑμεΑ και Τοξοβολία Αμέα ενεργοποιείται και το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στη Γκράβα και σε κάποιες περιπτώσεις στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972085270 και 6976617553 στους υπεύθυνους του τμήματος Τάσο Συμεωνίδη και Σωτήρη Χούμο και στη σελίδα του Παναθηναϊκός Αμέα στον λογαριασμό στο facebook «Παναθηναϊκός ΑμεΑ – Panathinaikos People with Disabilities» .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...