ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Green...ιάρα

Δεσύλλας: «Αναγκαία η νίκη με Λαμία, κινητικότητα με τους κομμένους»

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο ματς του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

Δεσύλλας: «Αναγκαία η νίκη με Λαμία, κινητικότητα με τους κομμένους»

Μπορεί η εξάδα να μην είναι μακριά, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει βαθμούς στην αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ (19:30), όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι πολύ σημαντικό το ματς με την Λαμία. Είναι αναγκαία η νίκη για τον Παναθηναϊκό. Παρά τις απώλειες που έχει και την αστάθειά του, η διαφορά από την εξάδα είναι πολύ μικρή», ανέφερε, ενώ ανέλυσε τις αλλαγές που θα κάνει ο Γιώργος Δώνης.

Όσο για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ είπε: «Υπάρχει κινητικότητα με τους κομμένους, Μουνιέ, Αρμενάκα και Οικονόμου, για να βρεθεί λύση. Αποτελεί προτεραιότητα να φύγουν, για αδειάσουν χώρο κάποια συμβόλαια εν όψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι του Γάλλου, που έχει συμβόλαιο 420.000 ευρώ».

Ακουστέ το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE