ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο πρώτος παίκτης που μπήκε στο «σημάδι» του Ρόκα και του Παναθηναϊκού

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει σηκώσει μεταγραφικά μανίκια και πατάει…γκάζι για την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του «τριφυλλιού» εν όψει Ιανουαρίου.

Ο πρώτος παίκτης που μπήκε στο «σημάδι» του Ρόκα και του Παναθηναϊκού

Η απόκτηση ενός χαφ με δημιουργικές ικανότητες, αποτελεί ένα απ΄τα «SOS» του Παναθηναϊκού με φόντο το παζάρι του Ιανουαρίου.

Η άφιξη στο Κορωπί ενός ποιοτικού μέσου που θα…γλυκάνει το παιχνίδι των «πρασίνων», θα «ταΐσει» με τις μπαλιές του συμπαίκτες του (κυρίως τους επιθετικούς) και θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας στον τομέα του σκοραρίσματος, αποτελεί την βασική (μεταγραφική) ανάγκη της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.