ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωση της Nova: “Προτεραιότητα η ασφάλεια των δημοσιογράφων μας”

Από το στούντιο θα γίνει η μετάδοση του αποψινού αγώνα της Euroleague Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Ανακοίνωση της Nova:

Από το στούντιο θα γίνει η μετάδοση του αποψινού αγώνα της Euroleague ΜπαρτσελόναΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση της Nova

Από το στούντιο θα γίνει η μετάδοση του αποψινού αγώνα της Euroleague Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, καθώς πρώτη προτεραιότητα της Nova είναι η ασφάλεια των εργαζόμενων της.

Έτσι μετά την στοχοποίηση του δημοσιογράφου της κ. Χρήστου Καούρη από μέσα συγκεκριμένου ομίλου, η Nova αποφάσισε να μην θέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα του δημοσιογράφου της και να πραγματοποιήσει την μετάδοση του αγώνα από το στούντιο.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.