ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Λαμία – Μέσα ο Ζαχίντ

Με τον Γκίας Ζαχίντ να επιστρέφει στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Εκτός ο Κολοβός.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Λαμία - Μέσα ο Ζαχίντ

Με τον Γκίας Ζαχίντ να επιστρέφει στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Ο Νορβηγός άσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στις επιλογές του Γιώργου Δώνη.

Οι πράσινοι έκαναν προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» με τους Κολοβό, Γιόχανσον, Αλεξανδρόπουλο, Κότσαρη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρα, Βαγιαννίδη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μακέντα, Περέα, Σέχου, Καμπετσή.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Δώνης, οι τραυματίες Κότσαρης, Αλεξανδρόπουλος, αλλά και ο Μολό που δεν υπολογίζεται. Εκτός είναι και ο Δημήτρης Κολοβός, που έκανε ατομικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...