ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Λύγισε στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά λύγισε και ηττήθηκε με 98-86 για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Λύγισε στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά λύγισε και ηττήθηκε με 98-86 για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν κοντά, αλλά πότε τα… σφυρίγματα και πότε οι κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση στοίχισαν με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από την Μπαρτσελόνα και να μπει ένα τέλος στο πράσινο σερί. Πλέον, το ρεκόρ πάει στο 8-5 για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

Τα ριμπάουντ και η άμυνα ήταν η μεγάλη πληγή για το τριφύλλι, που ακόμα κι όταν… έσφιξε για μεγάλο διάστημα στην επανάληψη, έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει (60-58 και 81-77) και να βάλει δύσκολα στους Καταλανούς. Αντί να συμβαίνει αυτό, η Μπαρτσελόνα έβρισκε αυτομάτως εύκολες επιθέσεις και με ένα ξέσπασμα στο τέλος δεν έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να ελπίζει σε κάτι, παρά τη μεγάλη προσπάθεια.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ta 34 ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα, έναντι 26 του Παναθηναϊκού και το κακό πρώτο ημίχρονο ήταν τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά. Οπως και ο Ντιλέινι που στο τέλος πήρε… φωτιά και σταμάτησε στους 17 πόντους, ενώ 23 είχε ο Μίροτιτς.

Από τον Παναθηναϊκό, ο Καλάθης είχε 13 πόντους και 13 ασίστ, ενώ ο Φριντέτ φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 19. Στους 12 πόντους σταμάτησε ο Τόμας.

Το τριφύλλι υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τη Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...