ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι είπαν FIFA-UEFA για συνάντηση του «big 4» και η διαρροή στα Μέσα Μαρινάκη που… τα δείχνει όλα

Μετά το ολοκληρωτικό στραπάτσο στη Νιόν των θέσεων του Ολυμπιακού, τις οποίες για ανεξήγητο λόγο είχε ενστερνιστεί κι η πλευρά Αυγενάκη, επιχειρήθηκε με αστραπιαίους ρυθμούς να αλλάξει η ατζέντα, με μία πληροφορία που δόθηκε στα Μέσα Μαρινάκη και αφορά «συνάντηση των 4 στην Ελβετία».

Τι είπαν FIFA-UEFA για συνάντηση του «big 4» και η διαρροή στα Μέσα Μαρινάκη που... τα δείχνει όλα

Από μόνη της μια τέτοια πληροφορία σηματοδοτεί κάτι πρωτοποριακό καθώς ποτέ στο παρελθόν και ειδικότερα σε… ουδέτερο έδαφος, στο εξωτερικό, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Προσπερνώντας το θεσμικό πολιτικό ατόπημα της ενημέρωσης στα Μέσα Μαρινάκη – πριν ακόμα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος παράσχει έστω και προφορική ενημέρωση στις 4 ΠΑΕ – κάτι που δείχνει και τον τρόπο που σκέφτονται όσοι διαχειρίζονται τις τύχες του τόπου, να πάμε στην ουσία.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.