ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 2-0

Ξόρκισε τον κακό του δαίμονα

Με τον Χατζηγιοβάνη να σημειώνει ακόμα ένα πέναλτι και τον Περεα να σφραγίζει με γκολάρα τη νίκη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 2-0 της Λαμίας. Πάτησε 6αδα ο Παναθηναϊκός με τη σημερινή νίκη.

Ξόρκισε τον κακό του δαίμονα

Ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά πήρε τη νίκη με 2-0 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Λαμία. Με τη νίκη αυτή οι πράσινοι ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Χουάν Περέα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, με το οποίο διαμόρφωσε το 2-0.

Το ματς

Οι πράσινοι από την αρχή του ματς είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Θεοδωρόπουλου. Οι παίκτες της Λαμίας από την άλλη, με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Διούδη, με αποκορύφωμα το σουτ του Δημούτσου, στο 14΄, το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Έλληνας τερματοφύλακας του τριφυλλιού.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν σαφώς λιγότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους (61-39 υπέρ του Παναθηναϊκού), πλην όμως ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες τελικές στο πρώτο ημίχρονο (τέσσερις έναντι μίας των πράσινων) και τις μεγαλύτερες απειλές στο συγκεκριμένο διάστημα του ματς (31’ και 38’). 

Μία εξαιρετική αλλαγή παιχνιδιού του Νούνες ωστόσο στο 43’ και ένα ακόμη καλύτερο κοντρόλ του Χατζηγιοβάνη, που εν συνεχεία ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, άλλαξαν τα δεδομένα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, ο Χατζηγιοβάνης ανέλαβε και την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η είσοδος του Περέα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πιο… κινητική την επίθεση του τριφυλλιού. Ο Μπεχαράνο είδε δεύτερη κίτρινη στο 60´και οι γηπεδούχοι έκαναν μια πολύ καλή διαχείριση των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί. Έψαξαν συνετά το δεύτερο γκολ και το βρήκαν.

Ο Μακέντα μπορεί να αστόχησε σε δύο καλές στιγμές, ωστόσο, ο Περέα που είχε αντικαταστήσει από νωρίς τον ανέτοιμο Ζαχίντ, εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα, πέρασε υπέροχα τον Πλιάτσικα και με άπιαστο αριστερό σουτ έγραψε το 2-0 στο 82᾽!

Ο Κουρμπέλης είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 87῾, τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην τρίτη εντός έδρας φετινή του νίκη και να μπαίνει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.