Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Θεωρω ότι από τα δεκατέσσερα ματς που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο και το πιο απογοητευτικό.  Δεν κάναμε απολύτως τίποτα, ήμασταν κακοί σε όλα τα επίπεδα, δεν μπορούσαμε ούτε να προωθήσουμε ούτε να δημιουργήσουμε απειλές. Είχαμε κάποια θέματα στο τρανζίσιον και την καλή συμπεριφορά του τερματοφύλακα μας στο μακρινός σουτ του Σκόνδρα και την παράλληλη πάσα που έδιωξε ο Ινσούα. Δεν γινόταν να ήμασταν το ίδιο στο δεύτερο, θα ήταν κατόρθωμα. Ήμασταν πιο σοβαροί, ανεβάσαμε την έντασή μας και ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες αλλά ακόμα και σε αυτά τα δεκαπέντε λεπτά  νωρίτερα ήμασταν καλύτεροι. Μας βοήθησε η αποβολή, η ένταση, η ταχύτητα και η ενέργεια του Περέα.

Πρέπει να συνδυάσουμε απόδοση και αποτέλεσμα. Η ομάδα ήταν ανώτερη στον Βόλο σε όλο το ματς και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια, πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να έρθει και το αποτέλεσμα.

Είναι θετικό για την ψυχολογία μας, ότι βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση, έχουμε εμφανιστεί στην πρώτη εξάδα και τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, που πρέπει να έχουμε μεγάλη ένταση, ενέργεια, γιατί παίζουμε σε έναν δύσκολο αντίπαλο, σε μια δύσκολη έδρα».

Για την κακή εικόνα του πρώτου μέρους: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Ξέραμε πως έχουμε απέναντι μια δυναμική ομάδα, που κλείνει καλά τους χώρους. Αποδείχθηκε αυτό. Από την άλλη, όταν έχουμε ένα υψηλό ποσοστό κατοχής, θα πρέπει να έχουμε πιο ποιοτικές ενέργειες. Να κρατήσεις μπάλα υπό πίεση, να ντριμπλάρεις, να έχεις παίκτη παραπάνω. Η ποιότητά μας ήταν πολύ χαμηλή σε αυτό. Ο Ζαχίντ ήταν επηρεασμένος και φοβισμένος».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την εμφάνιση παικτών που είχαν λίγο χρόνο: «Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και όσοι είναι στο ροτέισον πρέπει να δουλεύουν καλά για να είναι διαθέσιμοι. Όταν υπάρχουν πολλές απουσίες είναι φανερό ότι η ομάδα επηρεάζεται.  Ο Νούνες είναι μια διαφορετική περίπτωση. Προσπαθούμε να μας γίνει χρήσιμος ως αμυντικός χαφ. Ήταν πολύ σοβαρός και πειθαρχημένος. Αυτό που περιμέναμε, αυτό πήραμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου