ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με στόχο το απόλυτο πριν από τη “διαβολοβδομάδα”

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από το Περιστέρι (19:00) για την 11η αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα της basket league.

Με στόχο το απόλυτο πριν από τη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από το Περιστέρι (19:00) για την 11η αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα της basket league.

Ενόψει διαβολοβδομάδας και δύσκολων αγώνων στην Ευρωλίγκα, οι “πράσινοι” θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη δοκιμασία απέναντι στο Περιστέρι. Το τεστ στα δυτικά προάστια θα είναι καλό και η ομάδα του Ρικ Πιτίνο στοχεύει στο 11-0, αλλά και να δουλέψει σε κάποιες αδυναμίες της πριν και από το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο δεν υπάρχουν. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.025 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...