ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Δεν θα βγούμε εκτός φόρμας μετά από αυτή την ήττα»

Ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός σήμερα.

Πιτίνο: «Δεν θα βγούμε εκτός φόρμας μετά από αυτή την ήττα»

Αναλυτικά όσα ειπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Εκτός του ότι το Περιστέρι έπαιξε καλύτερα από εμάς, εμείς είχαμε 28, 29 λάθη στο παιχνίδι. Γιατί πέρα από τα 20 λάθη, είχαμε και 19/34 βολές, το οποίο σημαίνει ότι είναι σαν να έχουμε κάνει σχεδόν 30 λάθη. Όταν έχεις τόσα λάθη και αυτό το ποσοστό στις βολές το πιθανότερο είναι να χάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι».

Σχετικά με το αν ανησυχεί εν όψει της συνέχειας, ο Ρικ Πιτίνο είπε: «Σίγουρα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή αυτή την περίοδο, όμως, αυτή η ήττα δεν θα μας βγάλει εκτός φόρμας. Όπως ξέρετε ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Βαρκελώνη, ακολουθεί σε δυο μέρες ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, μετά ταξιδεύουμε στο Ισραήλ για το παιχνίδι με τη Μακάμπι κι έχουμε τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεπώς, βρισκόμαστε σίγουρα σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος αλλά αυτή η ήττα δεν μας βγάζει εκτός φόρμας».

Τέλος, σχετικά με τα αίτια των λαθών, σχολίασε: «Σίγουρα ήταν ένα κακό παιχνίδι, υπάρχει μια σωματική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στην ομάδα του Περιστερίου για τον τρόπο που έπαιξε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.