ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρατηρήσεις του Δώνη στους παίκτες

Ο Γιώργος Δώνης έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που έδειξαν στο ματς με τη Λαμία.

Προβληματισμένος ήταν ο Γιώργος Δώνης με την εικόνα του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τη Λαμία, παρά τη νίκη με 2-0 της ομάδας του. Ο Έλληνας προπονητής τόσο στο ημίχρονο, όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, ενώ τους ανέφερε πως το πρώτο μέρος ήταν το χειρότερο που έχουν κάνει τη φετινή σεζόν.

«Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε, όμως θα πρέπει να μας προβληματίσει η εικόνα μας και κυρίως η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν το χειρότερο ημίχρονό μας και θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να βρούμε τον τρόπο να παίζουμε καλύτερα», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, δείχνοντάς τους την ενόχλησή του.

Ο Δώνης είχε και τετ α τετ με πολλούς ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος σε ακόμα ένα παιχνίδι σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού παραμένει στα μόλις τρία γκολ τη φετινή σεζόν, προβληματίζοντας έντονα με την αναποτελεσματικότητα του έως τώρα.

Exit mobile version