ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός στο Κύπελλο

Στις 13:00 η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φάση των 16. Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού, που είναι στο πρώτο γκρουπ.

Μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός στο Κύπελλο

Κλήρωση χωρίς ντέρμπι σήμερα στο Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο μπαίνουν πια και οι πέντε πρώτοι του περσινού πρωταθλήματος, δηλαδή οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος.

Οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας και στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού δε θα υπάρχει ντέρμπι. Κι αυτό διότι στο πρώτο γκρουπ, εκτός των πέντε προαναφερθέντων, θα είναι και ο Παναθηναϊκός, που πέρσι τερμάτισε 8ος, όπως και οι Πανιώνιος και Λαμία, που τερμάτισαν 7ος και 8η αντίστοιχα.

Στο δεύτερο γκρουπ θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση. Δηλαδή, οι: Ξάνθη, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα. Μία εξ αυτών θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γηπεδούχος είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Οι αγώνες είναι διπλοί. Οι ημερομηνίες των παιχνιδιών της φάσης των «16» σύμφωνα με πληροφορίες είναι 7-9/1 και 14-16/1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...