Δεν είναι και εύκολο πράγμα να κάνεις τις πρώτες σου συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο και να ξεχωρίζεις. Σε επίπεδο ανδρών. Για τον Χουάν Χοσέ Περέα ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη του «απόπειρα» να χτίσει όνομα. Να κάνει καριέρα. Να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Φτάνοντας στα μισά της σεζόν, αν φτιάξουμε μια κατηγορία με αυτά που έχουμε ξεχωρίσει από τον Παναθηναϊκό, ο Κολομβιανός μπορεί να διεκδικήσει με την αξία του τα πρωτεία.

Βασικός δεν έχει γίνει, αλλά βαδίζει σε αυτόν τον δρόμο. Και κάθε φορά που αγωνίζεται το πρόσημο είναι πάντα θετικό.

Τρία κερδισμένα πέναλτι και δύο γκολ έως τώρα. Μπόλικη θετική ενέργεια σε όλη την ομάδα, αρκετή αγωνιστική ενέργεια, πολύ πάθος, μεγάλη θέληση. Ένα παιδί που τακτικά τώρα μαθαίνει, αλλά σε θέμα διάθεσης βάζει τα… γυαλιά σε όλους.

Αν έβγαζαν όλοι το πάθος και τη θέληση του πιτσιρικά, ο Παναθηναϊκός θα ήταν σε καλύτερη αγωνιστική και βαθμολογική μοίρα τούτη την ώρα.

Ο Περέα δείχνει πως είναι ίσως η πιο πετυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού, αν κρίνουμε από την ηλικία του, τις παραστάσεις του και τις φιλοδοξίες του. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και να φέρει χρήματα αύριο – μεθαύριο στην ομάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου