ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Περέα στον δρόμο της καθιέρωσης

Ακόμα μία συμμετοχή με θετικό πρόσημο. Ακόμα ένα ματς που έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει μια χρυσή επένδυση για το μέλλον. Το άστρο του Χουάν Χοσέ Περέα λάμπει.

Ο Περέα στον δρόμο της καθιέρωσης

Δεν είναι και εύκολο πράγμα να κάνεις τις πρώτες σου συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο και να ξεχωρίζεις. Σε επίπεδο ανδρών. Για τον Χουάν Χοσέ Περέα ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη του «απόπειρα» να χτίσει όνομα. Να κάνει καριέρα. Να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Φτάνοντας στα μισά της σεζόν, αν φτιάξουμε μια κατηγορία με αυτά που έχουμε ξεχωρίσει από τον Παναθηναϊκό, ο Κολομβιανός μπορεί να διεκδικήσει με την αξία του τα πρωτεία.

Βασικός δεν έχει γίνει, αλλά βαδίζει σε αυτόν τον δρόμο. Και κάθε φορά που αγωνίζεται το πρόσημο είναι πάντα θετικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρία κερδισμένα πέναλτι και δύο γκολ έως τώρα. Μπόλικη θετική ενέργεια σε όλη την ομάδα, αρκετή αγωνιστική ενέργεια, πολύ πάθος, μεγάλη θέληση. Ένα παιδί που τακτικά τώρα μαθαίνει, αλλά σε θέμα διάθεσης βάζει τα… γυαλιά σε όλους.

Αν έβγαζαν όλοι το πάθος και τη θέληση του πιτσιρικά, ο Παναθηναϊκός θα ήταν σε καλύτερη αγωνιστική και βαθμολογική μοίρα τούτη την ώρα.

Ο Περέα δείχνει πως είναι ίσως η πιο πετυχημένη μεταγραφή του καλοκαιριού, αν κρίνουμε από την ηλικία του, τις παραστάσεις του και τις φιλοδοξίες του. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και να φέρει χρήματα αύριο – μεθαύριο στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.