ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επιστροφή χρημάτων στον κόσμο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό τον τρόπο επιστροφής χρημάτων στον κόσμο που αγόρασε εισιτήριο για το ματς με τη Φενερμπαχτσέ.

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επιστροφή χρημάτων στον κόσμο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό τον τρόπο επιστροφής χρημάτων στον κόσμο που αγόρασε εισιτήριο για το ματς με τη Φενερμπαχτσέ.

Η ανακοίνωση

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την Eurolegueεπιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα μας, η οποία θα εκτελεστεί στην αναμέτρηση με την Fenerbahce Beko (17/12, 21.00). Κατόπιν τούτου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα πως θα τους επιστρέψει τα χρήματά τους.

Συγκεκριμένα, για όσους είχαν προχωρήσει σε αγορά μέσω του Viva.gr με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα γίνουν άμεσα οι επιστροφές και θα λάβουν τα χρήματα στην κάρτα τους εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 9.126 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με εκείνους που είχαν προχωρήσει σε αγορά με μετρητά από τα φυσικά σημεία μεταπώλησης της Viva, θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τους κάτωθι τρόπους:

  • Τηλεφωνικά (Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00): 214 4022539 – 214 4022541 – 214 4022543
  • Μέσω e-mail στο: [email protected]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.