ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: “Η ψυχολογία έρχεται από τις νίκες”

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συνέχεια.

Κολοβέτσιος:

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολοβέτσιος στη Nova

Για το αήττητο στα τελευταία παιχνίδια: 

“Αισθανόμαστε ότι είμαστε λίγο καλύτερα σε αγωνιστική κατάσταση απ’ ότι στην αρχή. Βαθμολογικά το αήττητο των τελευταίων αγώνων δεν μας γεμίζει ως ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, γιατί είναι ένα αήττητο με πολλές ισοπαλίες. Κάτι που δεν αρμόζει στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Το καλύτερο θα ήταν να ήταν όλα νικηφόρα τα παιχνίδια. Όπως ξέρετε καλά, η ψυχολογία έρχεται μέσα από τις νίκες και όταν έρχονται οι νίκες, όλα πηγαίνουν καλύτερα, δουλεύουμε καλύτερα, οι προπονητές μας δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες και έτσι θα είμαστε πολύ καλά”.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας: 

“Από τα λίγα που έχω δει από τη δεύτερη κατηγορία, νομίζω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Αυτό δείχνει ότι θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα. Το θέμα είναι εμείς πως θα παρουσιαστούμε. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί, σεβαστούμε τον αντίπαλο και δείξουμε στο γήπεδο αυτό που μπορούμε, τότε νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν βλέπουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το ματς με τον ΟΦΗ ως μια ευκαιρία για ρεβάνς εξαιτίας της ήττας στον πρώτο γύρο: 

“Νομίζω ότι δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι, γιατί έχουμε πει και στα αποδυτήρια ότι κάθε παιχνίδι για μας πρέπει να είναι τελικός. Ειδικά στη βαθμολογική θέση που είμαστε τώρα, πρέπει πάση θυσία να παίρνουμε τη νίκη. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και ο προπονητής θα μας δώσει το κατάλληλο πλάνο, το οποίο οφείλουμε να ακολουθήσουμε πιστά και να φύγουμε από εκεί με τους τρεις βαθμούς”.

Για το αν περίμενε την εφετινή πορεία του ΟΦΗ: 

“Η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι περίμεναν να παρουσιάσει ο ΟΦΗ τόσο καλό πρόσωπο. Έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα, δείχνει πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από τον προπονητή και βρίσκεται με την αξία της εκεί που βρίσκεται, γιατί διαθέτει και πολύ καλό υλικό. Νομίζω ότι η ποιότητα μας δεν συγκρίνεται με αυτή του ΟΦΗ και αν είμαστε καλοί, σοβαροί και ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, τότε νομίζω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: 

“Θα δεχθούμε πίεση στα πρώτα λεπτά, θα είναι και γεμάτο το γήπεδο. Το “Γεντί Κουλέ” είναι δύσκολο γήπεδο για τους αντιπάλους και οι φανατικοί οπαδοί του ΟΦΗ είναι πολύ ένθερμοι οπαδοί. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε και σωματικά και πνευματικά έτοιμοι, ώστε να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και να πάρουμε τη νίκη”.

Για την εφετινή του παρουσία: 

“Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, να δουλεύω καθημερινά και να δείχνω στον προπονητή το κατάλληλο πρόσωπο και κυρίως να είμαι σωστός στη συμπεριφορά μου. Από εκεί και πέρα αποφασίζει ο προπονητής. Με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα, δουλεύουμε όλοι σε αυτόν τον οργανισμό”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...