ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (21:00 NOVASPORTS 1, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Νίκη… τετράδας σε «παγωμένο» ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση για την πρώτη τετράδα. Άδειο το ΟΑΚΑ λόγω της τιμωρίας από την Euroleague.

Νίκη... τετράδας σε «παγωμένο» ΟΑΚΑ

Το κλίμα είναι παγωμένο από χθες. Από τη στιγμή της ανακοίνωσης της τιμωρίας της Euroleague, που αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να παίξει ένα μεγάλο ντέρμπι, το σημερινό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σε ένα άδειο και… κρύο ΟΑΚΑ. Δίχως τη μεγάλη στήριξη του κόσμου του. Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο με τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το “Ως εδώ” του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ.

Ωστόσο μπροστά βρίσκεται ένα σπουδαίο και κρίσιμο παιχνίδι. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα και έναν σπουδαίο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός καλείται να μείνει ψηλά και να ρίξει ακόμα πιο χαμηλά τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι συνθήκες δεν είναι και οι ευνοϊκότερες, ωστόσο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να εδραιωθούν ακόμα περισσότερο οι πράσινοι στην πρώτη οχτάδα και να παραμείνουν στο… κόλπο της τετράδας.

Οι «πράσινοι» είδαν τους Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς χθες και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Πιτίνο, τη στιγμή που ο Νίκος Παππάς δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Γιαν Βέσελι, που είναι τραυματίας και θέλει και εκείνη με τη σειρά της να επιστρέψει στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από την Αναντολού Εφές.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.