ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόσα χρήματα κοστίζει ο Μπεργκ;

Το φετινό συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ είναι... απλησίαστο.

Πόσα χρήματα κοστίζει ο Μπεργκ;

Το θέμα του Μάρκους Μπεργκ επανήλθε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός είναι πάντα ένα πρόσωπο που προσελκύει, είναι ένα πρόσωπο που όλοι στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να τον δουν και πάλι να φορά την πράσινη φανέλα και να κλείνει την καριέρα του στα μέρη μας.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Μπεργκ με την πρόσφατη συνέντευξή του στο sdna.gr άφησε ορθάνοιχτο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Ωστόσο η υπόθεσή του είναι δύσκολη και την κάνει ακόμα δυσκολότερο το οικονομικό. Ο Μπεργκ, που έβγαλε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ από την παρουσία του στα Εμιράτα, συνεχίζει και στην Κράσνονταρ να έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.876 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα χρήματα για τα οποία έχει υπογράψει αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ και αν πετύχει και τα μπόνους θα τα ξεπεράσουν. Ο Μπεργκ έχει πάρει ήδη 900.000 ευρώ από τους Ρώσους και θα πάρει άλλο ένα εκατομμύριο μέχρι το τέλος του χρόνου. Πάγιες αποδοχές, δηλαδή, 1,9 εκατομμύρια ευρώ. Συν 300.000 ευρώ μπόνους αν η Κράσνονταρ βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πολλά χρήματα που σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διαθέσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.