ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πλάνα του Δώνη εν όψει ΟΦΗ

Επιστρέφουν Σένκεφελντ, Δώνης και Γιόχανσον εναντίον του ΟΦΗ. Το απόγευμα αναχωρεί η αποστολή.

Τα πλάνα του Δώνη εν όψει ΟΦΗ

Με την επιστροφή των Σένκεφελντ, Δώνη και Γιόχανσον που εξέτισαν τις ποινές του και βρίσκονται και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για το Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αύριο δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ.

Ο Δώνης είδε και τον Δημήτρη Κολοβό να λαμβάνει κανονικά μέρος στην προπόνηση και θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:30 και εν συνεχεία οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για την Κρήτη.

Όσον αφορά τα πλάνα του Δώνη, οι τρεις που επιστρέφουν αναμένεται να βρίσκονται και στην ενδεκάδα και ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά έπειτα από καιρό αναμένεται να παρατάξει την «καλή» του ενδεκάδα.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, Γιόχανσον και Ινσούα στα άκρα με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα να… σμίγουν και πάλι στο κέντρο της άμυνας μετά από δύο ματς. Δώνης και Κουρμπέλης οι αμυντικοί μέσοι, ο Ζαχίντ μπροστά τους, στα δύο άκρα ο Μπουζούκης με τον Χατζηγιοβάνη και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.