ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απογοητευτικό: Τα λιγότερα εισιτήρια απ’ όλα τα ματς «έκοψε» ο Παναθηναϊκός

Στο ματς με τη Λαμία το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν είχε περισσότερα από 3.000 άτομα. Και ήταν το γήπεδο με τη μικρότερη προσέλευση απ’ όλα τα υπόλοιπα τη 14η αγωνιστική.

Απογοητευτικό: Τα λιγότερα εισιτήρια απ’ όλα τα ματς «έκοψε» ο Παναθηναϊκός

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα. Η εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου είναι κάθε φορά και πιο απογοητευτική, κάθε φορά που αγωνίζεται σε αυτό η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Και το… ποτήρι ξεχείλισε στο ματς με τη Λαμία. Οι «πράσινοι» έκοψαν μόλις 2.125 εισιτήρια το απόγευμα του Σαββάτου. Αριθμός έτσι κι αλλιώς απογοητευτικός για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Που δείχνει πόσο πολύ έχει απομακρυνθεί ο κόσμος από την ομάδα.

Το ακόμα χειρότερο; Στο Ολυμπιακό Στάδιο πουλήθηκαν τα λιγότερα εισιτήρια όλης της 14ης αγωνιστικής. Λιγότερα απ’ τον Βόλο, απ’ το Αγρίνιο, απ’ τη Λάρισα, απ’ την Ξάνθη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε μια αγωνιστική που έτσι κι αλλιώς δεν είχε γήπεδο που να πούλησε περισσότερα από 5.000 εισιτήρια. Κι όμως, ο Παναθηναϊκός κατέγραψε ένα ακόμα αρνητικό και… θλιβερό ρεκόρ.

Δείτε τη λίστα με τα εισιτήρια της 14ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ – Άρης 3.511 Παναθηναϊκός – Λαμία 2.125 Ξάνθη – ΑΕΚ 2.821 Λάρισα – Ατρόμητος 3.452 Βόλος – Πανιώνιος 2.260 Αστέρας – Ολυμπιακός 4.933 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 2.127

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.