ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πολυτιμότερη η Κελεσίδη

Η Ιλιόνη Κελεσίδη αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Πολυτιμότερη η Κελεσίδη

Η Ιλιόνη Κελεσίδη αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Η κεντρική του Παναθηναϊκού με 13 πόντους με 10/13 επιθέσεις και 3 μπλοκ ήταν η κορυφαία της ομάδας της στη νίκη με 3-2 σετ στην έδρα του Πανναξιακού.

Η Ιλιόνη Κελεσίδη γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1997, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως κεντρική. Ξεκίνησε το βόλεϊ το 2009 από την ΑΕ Γαλατσίου, το 2015 αγωνίστηκε μία σεζόν στον Ιωνικό Νέα Φιλαδέλφειας και μία διετία πέρασε στον Πορφύρα. Από το 2018 φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπου τη σεζόν 2018-19 πανηγύρισε την άνοδο στη Volleyleague γυναικών.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.