ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο πρώτος τίτλος στο πόλο!

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία!

Ο πρώτος τίτλος στο πόλο!

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού έχει γράψει τη δική του ιστορία στις πισίνες και σαν σήμερα το 1972 γιόρτασε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του και ο Σύλλογος δεν λησμονεί την συγκεκριμένη στιγμή.

Συγκεκριμένα οι Νέοι του «τριφυλλιού» κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας σε μια επιτυχία που πανηγυρίστηκε έξαλλα και αποτέλεσε τον πρώτο χρονικά τίτλο του τμήματος, έστω και σε επίπεδο Νέων.

Αναλυτικά οι «πράσινοι» πρωταθλητές εκείνης της περιόδου ήταν οι Βλαντούσης Κατράκης, Πιττής, Κράλης, Μαρσέλος τους αδερφούς Λαζάνη και τους αδελφούς Τσακογιάννη. Πρόκειται για μια σπουδαία μαγιά αθλητών οι οποίοι κατόρθωσαν να …πνίξουν τους αντιπάλους τους και να σηκώσουν ψηλότερα από όλες την πράσινη σημαία.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον ο Ιωακείμ Μαρσέλος συμμετείχε και στην Εθνική ομάδα Νέων εκείνη την σεζόν που τερμάτισε στη 12η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.