ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με εκπλήξεις η πράσινη ενδεκάδα!

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Δώνη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ!

Με εκπλήξεις η πράσινη ενδεκάδα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον ΟΦΗ εκτός έδρας με μοναδικό στόχο τη νίκη. Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του τριφυλλιού. Εκτός αποστολής έμεινε τελευταία στιγμή ο Πούγγουρας, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στα πλευρά από τον αγώνα με τη Λαμία. Ο πόνος σήμερα χειροτέρεψε αρκετά και τον δυσκόλευε ακόμα και στις ανάσες του. Τη θέση του στην ενδεκάδα παίρνει ο Νούνες ενώ τη θέση του Ζαχίντ ο Περέα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.