ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Με βοηθάει ο Περέα»

Ο Φεντερίκο Μακέντα αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Μακέντα: «Με βοηθάει ο Περέα»

Αναλυτικα όσα είπε ο Μακέντα:

«Ήταν πείραγμα όπως πάντα. Καλοί οπαδοί, προσπάθησαν να με κάνουν να αστοχήσω. Δεν έχω κάτι εναντίον τους», σχολίασε σχετικά.

«Ήταν δύσκολο ματς. Είχαμε καλή νοοτροπία. Ξέραμε πως πρέπει να παλέψουμε ως ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά. Έχουμε μια μικρή απογοήτευση όμως, όπως πήγε το ματς χάσαμε δύο βαθμούς. Με παίκτη λιγότερο δεν είναι εύκολο. Είχαμε χαρακτήρα. Δεν ήταν εύκολο, κακός αγωνιστικός χώρος».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοσή του είπε πως «μου αρέσει να παίζω περισσότερο ως δεκάρι. Με βοηθά ο Περέα και πάει καλά για την ομάδα. Όλοι κάνουν το καλύτερο στην προπόνηση κι έτσι πρέπει να είναι στον Παναθηναϊκό. Είναι καλό να έχουμε… πεινασμένους παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.