ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Τέλος ο Μουνιέ

Εντός της ημέρας αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αντονί Μουνιέ, αφού βρέθηκε λύση με τους «πράσινους» και ο Γάλλος οδεύει προς Παναιτωλικό.

Τέλος ο Μουνιέ

Ήταν ένα από τα θέματα που… ταλαιπώρησε πολύ τον Παναθηναϊκό. Ο Αντονί Μουνιέ εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα… κάθεται και πληρώνεται, αφού είναι εκτός πλάνων του Δώνη και λύση δεν είχε βρεθεί για το συμβόλαιό του.

Τελικά, φαίνεται πως οδεύουμε προς το οριστικό τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο ατζέντης του παίκτης τις τελευταίες μέρες φούλαρε τις επαφές με άλλες ελληνικές ομάδες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αντονί Μουνιέ και όλα δείχνουν πως ο επόμενος προορισμός του θα είναι το Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, υπάρχει συμφωνία με τον Παναιτωλικό και παρά το ενδιαφέρον από Ατρόμητο και Λάρισα, ο Μουνιέ αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από τους Αγρινιώτες και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.