ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηθεοδωρίδης: “Από το καλό στο καλύτερο”

Για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και τη συνέχεια μίλησε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Χατζηθεοδωρίδης:

Για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και τη συνέχεια μίλησε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

“Ήταν μια καλή “μάχη” για την ομάδα μου, μπήκαμε στο παιχνίδι δυνατά και δώσαμε το 100%. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε καλά και μαχητικά, όμως ήμασταν λίγο άτυχοι γιατί δεν ήρθε το γκολ. Στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε”.

Για τη βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού:

“Η εικόνα μας έχει αλλάξει εδώ και αρκετά παιχνίδια και το αποδεικνύουμε, καθώς έχουμε να ηττηθούμε αρκετό καιρό. Όσο κυλά ο χρόνος πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.